- -
UPV
 

Reconeixement pel seu 30 aniversari

Reconeixement pel seu 30 aniversari

El Campus de Gandia, premiat en l'anual trobada empresarial de la comarca de la Safor

A més d'acollir la XXIV trobada de la Federació d'Associacions d'Empresaris de la Safor (FAES), el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha sigut reconegut pels seus 30 anys. Un premi que, com ha manifestat el seu director, Jesús Alba, “ha estat una sorpresa”.

En el seu agraïment, Jesús Alba ha declarat que “el nostre campus sempre ha treballat al costat de l'empresariat de la Safor perquè és el motor de la comarca. És el que està aconseguint que la nostra comarca cresca i hem d'estar a l'altura, formar la gent i estar al costat de l'empresariat que està creant el futur”.

XXIV Trobada Empresarial-Premis FAES 

Autoritats i representants del món empresarial de la comarca de la Safor s’han trobat en la XXIV edició dels premis FAES, celebrada al Campus de Gandia. En aquesta gala del col·lectiu empresarial es reconeix el treball de tot un any i la trajectòria de les entitats més destacades de la comarca.

En l'edició de 2023, FAES ha premiat Bronces Jordá SL en la categoria Empresa Socialment Compromesa; en Innovació, Duomarco Consulting SLU; en la categoria Internacionalització Empresarial, Sandemi SLU; com a Empresari Emprenedor, Klimia Manteniment Systems SL i Hotel Fin de Semana ha obtingut el premi Trajectòria Empresarial. 

A més, l'empresa Bollo Natural Fruits ha rebut el premi que atorga el Campus de Gandia de la UPV en aquesta trobada empresarial per la seua col·laboració i el seu compromís des dels inicis del campus, participant activament en diverses activitats.

(30/11/2023)



EMAS upv