- -
UPV
 

XXIV Premis FAES

XXIV Premis FAES

Un reconeixement al teixit empresarial de la comarca de la Safor

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) acollirà la XXIV Trobada Empresarial-Premis FAES 2023. En aquest esdeveniment, de caràcter anual, la Federació d'Associacions d'Empresaris de la Safor (FAES) premia les empreses més destacades de la comarca. Un reconeixement per a continuar secundant i impulsant el teixit empresarial de la Safor.

En l'edició d'enguany, s'atorgaran cinc premis: en la categoria Empresa Socialment Compromesa, l’entitat reconeguda ha sigut Bronces Jordá SL; en Innovació, Duomarco Consulting SLU; en la categoria Internacionalització Empresarial, Sandemi SLU; com a Empresari Emprenedor, Klimia Manteniment Systems SL i Hotel Fin de Semana ha obtingut el premi Trajectòria Empresarial. A més, l'empresa Bollo Natural Fruits rebrà el premi que atorga el Campus de Gandia en aquesta trobada empresarial.

La celebració de la XXIV Trobada Empresarial-Premis FAES 2023 tindrà lloc a l'Aula Magna del Campus de Gandia, el dimecres, 29 de novembre, a les 19.30 hores.

(24/11/2023)



EMAS upv