- -
UPV
 

XXIII Jornada d'orientaciķ

XXIII Jornada d'orientaciķ

L'acompanyament personalitzat de l'estudiant

L'acompanyament personalitzat a l'estudiant, les eixides professionals dels graus o la formació dual són algunes de les qüestions que s'abordaran durant la XXIII Jornada d'orientació que ha organitzat la Universitat Politècnica de València (UPV). La sessió, que se celebrarà el dijous, 30 de novembre, al Campus de Vera (València) podrà seguir-se per videoconferència des del Campus de Gandia. 
 
Cap a un nou paradigma 
 
César Bona parlarà sobre l'educació i l'aprenentatge des d'un enfocament innovador. Aquest mestre va saltar a la fama l'any 2015 després de ser un dels 50 nominats al Global Teacher Prize, considerat el Premi Nobel dels docents. En el seu llibre La nova educació va escriure sobre el panorama de canvi en el qual es troba el sector educatiu, així com sobre el paper que juga el professorat en ell. 
 
En la jornada de la UPV, també participarà la directora general d'Innovació i Inclusió Educativa, María del Rosario Escrig.
 
I, com en edicions anteriors, Antoni Gil, coordinador de les Proves d'Accés a la Universitat de la Comunitat Valenciana, presentarà les últimes novetats d'aquests exàmens en la seua intervenció: “Les noves PAU, de la incertesa a la necessitat d'actuar”.
 
Dins de l'àmbit de la UPV, el vicerector d'Internacionalització i Comunicació, José Francisco Montserrat, explicarà la formació dual i parlarà sobre la Xarxa d'Ambaixadors, un programa pioner d'orientació acadèmica. Alberto Conejero, vicerector d'Estudiants i Emprenedoria, exposarà, en la seua intervenció, l'acompanyament individualitzat que rep l'alumnat donant resposta a un ampli ventall de circumstàncies personals. I Malak Kubessi, directora de l'Àrea de Càtedres d'Empresa i Ocupació, se centrarà en les eixides professionals dels graus de la UPV.
 
La XXIII Jornada d'Orientació Acadèmica, organitzada per l'Àrea de Comunicació de la UPV, tindrà lloc el dijous, 30 de novembre, en l'edifici Nexus del Campus de Vera (València). I, com l'any passat, també podrà seguir-se en directe des del Campus de Gandia. 
 
La inscripció per a la XXII Jornada d'Orientació Acadèmica és gratuïta i es realitza exclusivament a través d'Internet. 

Més informació, en la pàgina web de la jornada.

(24/11/2023)



EMAS upv