- -
UPV
 

II Premis d'Investigaciķ

II Premis d'Investigaciķ

Segona edició d'aquests guardons, amb els quals es reconeix la labor realitzada pel personal investigador

La Universitat Politècnica de València (UPV) té entre els objectius prioritaris impulsar la recerca, la difusió i la transferència de coneixement, a fi que l'activitat investigadora tinga el major impacte dinamitzador del nostre entorn socioeconòmic.

En aquest sentit, i per a reconèixer la labor realitzada pel personal investigador, es convoca la segona edició dels Premis d'Investigació UPV, amb sis categories:

Premi a l'Impacte Excel·lent de la Investigació

Premi a la Publicació Excel·lent d'Investigació

Premi a la Trajectòria Excel·lent en Investigació

Premi a l’Impacte Mediàtic de la Investigació

Premi a la Divulgació Científica

Premi a la Transferència de Coneixement

Per a optar a aquests premis no és necessari presentar cap sol·licitud. L'única excepció és la categoria de Transferència de Coneixement, en la qual les candidatures han de presentar una memòria d'un màxim de 3 pàgines, abans del 29 de setembre del 2023.

La memòria ha d’indicar les persones de la UPV que han participat en la transferència; descriure els coneixements generats en la seua investigació, així com el seu origen; el camí seguit fins a la transferència i l’impacte que han tingut en les persones destinatàries.

Aquests premis s'emmarquen també dins de l'estratègia d'excel·lència en Recursos Humans per a la recerca (HRS4R), reconeguda pel “Segell d'Excel·lència en Recursos Humans en Investigació”.

Bases completes de la convocatòria.

(01/09/2023)



EMAS upv