- -
UPV
 

Bon profit!

Bon profit!

Jornada sobre pesca i cuina d'aprofitament

En el marc del projecte “Digitalització i valorització de la pesca al Mediterrani espanyol (DIGIPESCA)”, coordinat des del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) i finançat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació a través dels fons NextGeneration dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, s'ha organitzat Bon profit!, una jornada sobre cuina d'aprofitament. 

La finalitat d’aquest esdeveniment gastronòmic, que tindrà lloc el 27 de juliol en el Grau de Gandia, és fomentar el consum de peix fresc i de proximitat. Així com reivindicar espècies que es capturen que -malgrat que compten amb un alt valor nutricional- passen desapercebudes perquè “són considerades de poc interés econòmic”.

A més de la presentació del projecte DIGIPESCA, el programa de la sessió inclou una visita guiada per la Llotja, una demostració culinària en el restaurant El Hogar del Pescador i la degustació del menú dissenyat pel xef Andrés González.

Per a la celebració d'aquesta activitat, s'ha comptat amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors de Gandia, el GALP la Safor i l'associació Eucrante.

Si vols assistir a la jornada, totalment gratuïta, has de reservar plaça a través d'aquest enllaç i rebre per correu electrònic la confirmació de la reserva. Per a més informació, contacta amb l'equip organitzador, escrivint un missatge a proyectodigipesca@gmail.com. 

(24/07/2023)



EMAS upv