- -
UPV
 

Cursos de valenciā primer quadrimestre 2023-2024

Cursos de valenciā primer quadrimestre 2023-2024

El termini de preinscripció finalitza el 15 de setembre

El Vicerectorat d'Organització d'Estudis, Qualitat, Acreditació i Llengües, a través del Servei de Promoció i Normalització Lingüística (SPNL) de la Universitat Politècnica de València (UPV), ofereix cursos de valencià per al primer quadrimestre del 2023-2024. L'objectiu és ajudar a la formació en valencià, tant per a millorar el coneixement com per a començar-lo a aprendre. 

A més, aquests cursos són adequats per a preparar-se i presentar-se a les proves d'acreditació de les universitats (CIEACOVA), de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV) o altres institucions.

Els cursos estan destinats a estudiants, personal d'administració i serveis, personal docent i investigador i a membres Alumni UPV PLUS.

Per a aquesta convocatòria, s'ofereixen cursos en grups reduïts (10 - 20 persones) i en les modalitats següents: cursos per videoconferència, cursos presencials i cursos en línia (asíncrons).

Preinscripció: fins al 15 de setembre, en l'enllaç de la taula de cursos, punxant sobre el nom del curs, tenint en compte la modalitat i l'horari en el qual s'imparteix. 

(01/09/2023)



EMAS upv