- -
UPV
 

Praktikum 2023

Praktikum 2023

Estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius coneixen de primera mà el campus

Una vintena d'estudiants -de diferents centres de la Comunitat Valenciana- ha participat en la nova edició del Campus Praktikum que acull el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV). Aquest programa, organitzat pel Vicerectorat d'Estudiants i Emprenedoria de la UPV, està dirigit a estudiants de primer de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Superior que han destacat pel seu expedient i trajectòria acadèmica durant el present curs escolar. 

“Sostenibilitat i medi ambient” i “El món audiovisual”

“Enguany al Campus de Gandia s'han oferit dos programes: Sostenibilitat i medi ambient i El món audiovisual: tecnologia i comunicació”, ha apuntat la subdirectora d'Alumnat i Innovació Educativa, Eva Mestre. Per al primer, Sostenibilitat i medi ambient, enquadrat en el Grau en Ciències Ambientals, s'han preparat activitats relacionades amb diferents aspectes d'aquesta titulació; entre altres, la caracterització de l'aigua en el laboratori o el coneixement del paisatge i la flora protegida. 

El segon programa, El món audiovisual: tecnologia i comunicació, emmarcat en el Grau en Comunicació Audiovisual i el Doble Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge + Comunicació Audiovisual, ha abordat diferents aspectes clau del sector audiovisual, des de la realització d'una falca publicitària o el treball en un estudi de televisió, utilitzant l'equipament i les instal·lacions audiovisuals disponibles al Campus de Gandia.

Així mateix, “com a novetat, s'ha combinat l'assistència als tallers que s'imparteixen en horari de matins amb activitats i visites a les vesprades”, perquè els participants del Praktikum coneguen el campus universitari, els seus laboratoris, etc. 

Crea el teu futur

Marta és alumna del Col·legi Joan XXIII de Burjassot i vol cursar Comunicació Audiovisual perquè “m'agrada molt el cinema”. Com a Gemma, de la Devesa School de Carlet. Per Comunicació Audiovisual també opten Claudia, de l'IES Rei En Jaume d'Alzira, i Felicidad, de l'IES Jaume II El Just de Tavernes de la Valldigna, “perquè m'agrada el doblatge i donar-los veu als personatges”.

Gràcies a Praktikum, tenen l'oportunitat de conèixer de primera mà la universitat i experimentar en els diferents tallers que es realitzen en l'àmbit de les titulacions que s'imparteixen, en aquest cas, al Campus de Gandia de la UPV.

(20/06/2023)



EMAS upv