- -
UPV
 

iNuba

iNuba

Tecnologia d'avantguarda per a facilitar el manteniment d'un estil de vida saludable

Compromesa amb la creació d'un entorn saludable i de benestar per a tota la comunitat universitària, l'Àrea de Prevenció de Riscos Laborals i Salut (APRLS) de la Universitat Politècnica de València (UPV) acosta iNuba al Campus de Gandia. 

Es tracta d'una plataforma que combina un maquinari, la iNubaBox, i un programari, l'App iNuba, per a treballar aspectes clau de la salut: nutrició, exercici físic, benestar emocional o seguiment de mètriques corporals.

L'aplicació de salut, nutrició i esport més avançada

Amb iNuba pots monitorar la teua activitat física, establir objectius nutricionals personalitzats, portar un seguiment detallat dels teus progressos… 

Per a això, has d'acostar-te fins a iNubaBox -una cabina de mesurament autònom- on, en només uns minuts, obtindràs una anàlisi integral del teu cos mitjançant un escàner 3D i més de 300 mètriques corporals, que s'utilitzen per a recomanar un pla nutricional i d'exercici personalitzat en funció de les teues necessitats. 

En definitiva, iNuba està dissenyada per a ajudar a portar un estil de vida més saludable. Així que, aprofita l'oportunitat de millorar la teua salut!

La iNubaBox està instal·lada en l'àgora del Campus de Gandia, al costat de l'edifici G.

(09/06/2023)



EMAS upv