- -
UPV
 

Café musical

Café musical

Representació a càrrec de Polimono, dijous, 1 de juny, a les 18.00 hores, a l'Aula Magna

Polimono tanca el curs amb un nou espectacle musical. En aquesta ocasió, es tracta d'una creació en la qual l'espectador “podrà gaudir de clàssics com Anything Goes i Moulin Rouge alhora que pren un aperitiu en el nostre café musical”, ha assenyalat la coordinadora de Polimono, Cristina Chardí. A més, serà “testimoni de les intrigues entre cambrers i actors, i viurà una experiència única de metateatre”.

Polimono, teatre al Campus de Gandia

Polimono, inclòs en el programa Generació Espontània de la UPV, està integrat per estudiants que busquen desenvolupar el seu talent artístic mitjançant l'expressió escènica. Per a la qual cosa, durant el curs acadèmic, el grup es prepara per a presentar al públic el resultat dels seus assajos setmanals. 

Adaptacions teatrals, musicals, improvisacions…

El mes de març passat, Polimono va delectar als seus seguidors amb el segon match d'improvisació. Perquè, com recordava la seua coordinadora, “és un format que agrada molt”.

Després d'aquest espectacle d'improvisació, va tornar a pujar a l'escenari per a representar “La Malquerida”, obra escrita pel dramaturg espanyol Jacinto Benavente i estrenada l’any 1913. “Enveja, incest, amor cec, família… són temes que planteja, creant una obra amb multitud de moralitats, i que fa pensar i recapacitar a l'espectador sobre què està veient i la seua realitat”.

I com no hi ha dos sense tres, aquest dijous, 1 de juny, Polimono tornarà a sorprendre els seus seguidors i públic en general. En aquesta ocasió, amb “un café musical”.

Recorda, café musical a càrrec de Polimono, dijous, 1 de juny, a les 18.00 hores, a l'Aula Magna del Campus de Gandia.

(20/05/2023)



EMAS upv