- -
UPV
 

Projecte DIGIPESCA

Projecte DIGIPESCA

Jornada “Les organitzacions de productors de peix i altres estratègies de comercialització de productes de la mar”

En el marc del projecte “Digitalització i valorització de la pesca al Mediterrani espanyol (DIGIPESCA)”, s'ha programat la jornada “Les organitzacions de productors de peix i altres estratègies de comercialització de productes de la mar”. 

La sessió, oberta a tot el públic, abordarà els problemes de comercialització als quals s'enfronta el sector pesquer i les alternatives viables que permeten la seua transformació cap a la sostenibilitat econòmica i ambiental. Entre elles, les Organitzacions de Productors Pesquers (OPP). 

Així mateix, durant la trobada, les i els ponents convidats parlaran sobre el procés de creació de les OPP, què són i en què consisteixen; les accions, els perfils professionals i el paper de la Responsabilitat Social Corporativa (RPC). A més, es presentaran casos reals i els primers resultats obtinguts del projecte.

La jornada finalitzarà amb una taula redona on representants de diferents confraries debatran entorn de la qüestió: com es pot millorar la comercialització del producte pesquer?

DIGIPESCA, digitalització i valorització de la pesca al Mediterrani espanyol

Cal recordar que, una xarxa de personal investigador, coordinada des del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV), treballa en el projecte “Digitalització i valorització de la pesca al Mediterrani espanyol (DIGIPESCA)”. Finançat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació a través dels fons Next Generation dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, aquest estudi pretén donar suport a l'estratègia de creixement blau en la pesca del Mediterrani espanyol, impulsant la digitalització i la comercialització del sector, així com la valorització del producte pesquer. 

La jornada “Les organitzacions de productors de peix i altres estratègies de comercialització de productes de la mar”, coordinada per la UPV i la Universitat de Múrcia (UM), se celebrarà el 5 de maig, a la Sala de Conferències 1 i 4 del Campus de Gandia.

Per a assistir a aquesta jornada, gratuïta i de lliure accés, és necessari inscriure's completant aquest enllaç.

(28/04/2023)



EMAS upv