- -
UPV
 

Campus Salut Gandia

Campus Salut Gandia

Vols participar en una hackató i aprendre noves habilitats?

Amb la finalitat d'atraure talent multidisciplinari en l'àmbit de la salut, la Universitat Politècnica de València (UPV),  l'Ajuntament de Gandia i el programa Safor Salut han organitzat el Campus Salut Gandia. 

Es tracta “d'una hackató universitària per a motivar i inspirar estudiants de qualsevol titulació, així com a totes aquelles persones interessades en l’àrea de la innovació en salut, benestar i emprenedoria”.

30 hores ininterrompudes per a resoldre un repte de salut i benestar

Durant l'esdeveniment, que es desenvoluparà el cap de setmana del 29 i 30 d'abril, tant estudiants com empreses del sector sanitari combinaran l’aprenentatge i la resolució de reptes relacionats amb la salut i el benestar. 

Les i els participants comptaran com a guies i mentors als millors especialistes en ChatGPT, animació amb IA, no-Code, creativitat, innovació i models de negoci. A més, aquesta trobada permetrà aprendre tècniques i eines que els ajuden a desenvolupar els seus projectes i adquirir habilitats resolent un desafiament actual en l'àmbit de la salut.

Els equips estaran compostos per 4 integrants com a màxim. La inscripció, totalment gratuïta, també pot realitzar-se de manera individual.

El Campus Salut Gandia començarà a les 10.00 hores del dissabte, 29 d'abril, i es desenvoluparà de manera ininterrompuda fins al diumenge, 30 d'abril, a les 14.00 hores, en l’Espai Baladre de la Platja de Gandia. 

Per a més informació i inscripció: www.campussaludgandia.com

(25/04/2023)



EMAS upv