- -
UPV
 

Plaįa del Llibre

Plaįa del Llibre

La UPV ha participat en la 3a edició de la Plaça del Llibre de Gandia

El passat cap de setmana va tenir lloc la 3a Plaça del Llibre a Gandia organitzada per la Fundació FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura. Han estat quatre dies d’activitats i fira de llibres al voltant de la literatura en valencià. 

El campus de Gandia i el Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica de València (UPV) han col·laborat en aquesta nova edició de la Plaça del Llibre en dues activitats: l’actuació del cor de l’EPSG, el divendres, 31 de març i el showcooking, Mossets de Literatura, el diumenge, 2 d’abril. També van estar presents en la presentació del llibre, Mater, de Martí Domínguez, que organitzava la Fundació FULL, amb la participació de la investigadora de la UPV, del departament de Física, Romina del Rey.

“Una experiència molt positiva que ens ha permés traslladar a la societat projectes que portem a terme al campus de Gandia i promocionar l’ús social del valencià més enllà de la literatura. Sempre és enriquidor realitzar col·laboracions amb altres entitats i esperem poder fer-ho en les properes edicions. Felicitem la Fundació FULL per la iniciativa i pel treball”.

(04/04/2023)



EMAS upv