- -
UPV
 

Torna la Intercultural Food Fair!

Torna la Intercultural Food Fair!

Tasta els plats típics d'Alemanya, França, Hongria, Irlanda, Itàlia… elaborats per estudiants erasmus

Estudiants erasmus del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) han organitzat, amb el suport de l'Oficina Internacional del centre, una nova edició de la Intercultural Food Fair. En aquesta ocasió, sota el lema: “Un viatge a través del temps: passat, present i futur”.

En aquesta fira gastronòmica -que tindrà lloc el dijous, 1 de desembre- podràs tastar els plats tradicionals del país de procedència de l'alumnat d'intercanvi, que durant aquest semestre cursa els seus estudis universitaris al Campus de Gandia. 

Procedents de països tan diversos com Alemanya, França, Itàlia… les i els estudiants prepararan plats típics dels seus països. I qui s'acoste fins als estands, que estaran situats en l'Àgora del centre, podrà tastar-los per un mòdic preu. 

A més d'aquesta trobada gastronòmica, obert a tota la comunitat universitària -estudiants i personal del campus-, s'han programat activitats d'artesania, sessions de ioga, sortejos… i música en directe. 

El dijous, 1 de desembre, de 12.30 a 15.00 hores, acosta't fins a la Intercultural Food Fair. I recorre el món sense eixir del campus, assaborint plats tradicionals de diferents països.

(20/11/2022)



EMAS upv