- -
UPV
 

II Jornada de Turisme Intelˇligent

II Jornada de Turisme Intelˇligent

Coneix els últims avanços en tecnologia i competitivitat turística en la segona jornada sobre turisme intel·ligent

Amb la finalitat de donar a conéixer els últims avanços que s'estan produint en l'àrea turística en general i, en particular, en el denominat turisme intel·ligent, s'ha organitzat la II Jornada de Turisme Intel·ligent. 

Aquesta sessió, que compta amb el suport de la Càtedra Gandia Turisme Intel·ligent -iniciativa, fruit de la col·laboració entre la Universitat Politècnica de València (UPV) i l'Ajuntament de Gandia- està dirigida a estudiants, empreses, professionals i a tota aquella persona interessada en la gestió turística o en la implementació de les noves tecnologies en el sector turístic. 

“Hem volgut organitzar un espai de reflexió per a conéixer i debatre sobre el turisme intel·ligent, que està canviant la manera d'entendre el turisme. Es tracta d'un concepte que conjumina tecnologia, competitivitat i turisme, i, amb aquests ingredients, pensem que el Campus de Gandia pot contribuir de manera significativa al seu desenvolupament a la comarca de la Safor i voltants”, ha manifestat el director de la Càtedra, Fernando Boronat. 

A més, segons ha indicat Boronat, "hem tractat de reunir professionals de l'empresa privada i de l'administració pública, empresaris, polítics, tècnics i investigadors, experts de primer nivell que tenen molt a dir sobre el turisme intel·ligent”.

Destinacions turístiques intel·ligents

La II Jornada de Turisme Intel·ligent serà inaugurada per Víctor Sánchez, subdirector 1r/cap d'Estudis i director per substitució reglamentària de l'Escola Politècnica Superior de Gandia (EPSG). 

El director d'Intel·ligència Turística de Turisme Comunitat Valenciana, Mario Villar, pronunciarà la conferència inaugural que porta per títol, “Com atraure talent tecnològic al sector turístic local”. 

Durant la trobada -que congregarà a especialistes en la matèria- s'abordaran: el model de les cadenes hoteleres, les destinacions turístiques intel·ligents de la Comunitat Valenciana i les solucions tecnològiques per a destinacions turístiques intel·ligents, entre altres temes.

Tant la ponència com les taules redones analitzaran diferents solucions tecnològiques lligades a la digitalització de les destinacions turístiques. Així mateix, la jornada permetrà intercanviar experiències per a la millora de la competitivitat i explorar les diferents eines tecnològiques per a la gestió d'una destinació turística intel·ligent. 

Lliurament de premis i clausura de les jornades

En el transcurs de la II Jornada de Turisme Intel·ligent també es farà lliurament dels premis als millors treballs Final de Grau i Final de Màster curs 2021-2022 convocats per la Càtedra Gandia Turisme Intel·ligent.

I la clausura serà a càrrec del regidor de Turisme i Platges, Smart City i Projectes Europeus, Vicent Mascarell, encarregat d'exposar les principals conclusions del DTI Gandia com a cas pràctic de destinació turística intel·ligent. 

II Jornada de Turisme Intel·ligent, dijous, 24 de novembre, de 9.15 a 14.00 hores, Aula Magna del Campus de Gandia. Pots obtenir més informació i seguir en directe la sessió des d'aquest enllaç: https://youtu.be/zRekrpT2_Rs

(15/11/2022)



EMAS upv