- -
UPV
 

XXII Jornada d'orientaciķ acadčmica

XXII Jornada d'orientaciķ acadčmica

"La importància de la salut mental de la nostra joventut". La sessió podrà seguir-se en directe també des del Campus de Gandia

La salut mental de la joventut i l'ús que fa de la tecnologia. Aquests són dos dels principals temes de la XXII Jornada d'Orientació Acadèmica que ha organitzat la Universitat Politècnica de València (UPV). 

La sessió, que es desenvoluparà el dimecres, 23 de novembre, al Campus de Vera (València) podrà seguir-se per videoconferència des del Campus de Gandia. 

Salut mental, joves i tecnologia

Per a tractar la qüestió de la salut mental es comptarà amb Dolors López, coordinadora i desenvolupadora del Pla de formació del professorat en prevenció, detecció i intervenció del suïcidi de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport. 

Per altra banda, la periodista especialitzada en societat digital i autora del llibre Ser pares en l'era digital, parlarà sobre la tecnologia i els adolescents en la ponència que ha titulat: “Els Z i les seues pantalles en 5 paraules”. 

Miguel Soler, secretari autonòmic d'Educació i Formació Professional, explicarà el nou batxillerat. 

I, com en edicions anteriors, Antoni Gil, coordinador de les Proves d'Accés a la Universitat de la Comunitat Valenciana, presentarà les últimes novetats d'aquests exàmens durant la seua intervenció: “Les PAU de la continuïtat (2023) i les de les novetats (2024)”. 

La vicerectora d'Estudiants i Emprenedoria de la UPV, Esther Gómez, serà l'encarregada de presentar les accions i activitats d'aquesta Universitat, els nous graus, els programes acadèmics de recorregut successiu (PARS), els equips de Generació Espontània, la xarxa d'ambaixadors, etc.

Debat final

La jornada finalitzarà amb un debat sobre salut mental, joves i tecnologia en el qual participaran: Elena Campaña, professora especialitzada en ciberdelictes i menors, i Pepa Izquierdo, orientadora de la unitat específica d'orientació de l'àmbit de conducta i convivència de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport. A més, intervindran Dolors López i María Zabala. 

La XXII Jornada d'Orientació Acadèmica, organitzada per l'Àrea de Comunicació de la UPV, tindrà lloc el dimecres, 23 de novembre, en l'edifici Nexus del Campus de Vera (València). I, com l'any passat, també podrà seguir-se en directe des del Campus de Gandia

La inscripció per a la XXII Jornada d'Orientació Acadèmica és gratuïta i es realitza exclusivament a través d'Internet. 

Més informació, en la pàgina web de la Jornada d'Orientació Acadèmica de la UPV.

(01/11/2022)



EMAS upv