- -
UPV
 

Premis Final de Grau

Premis Final de Grau

Lliurament dels Premis Final de Grau curs 2021-2022 en el transcurs de la conferència inaugural

En el transcurs de la conferència inaugural del curs 2022-2023 al Campus de Gandia, s'han entregat els Premis Final de Grau. Cinc premis amb els seus corresponents accèssits per a aquelles persones que han finalitzat algun dels graus impartits a aquest centre universitari -Grau en Ciències Ambientals; Grau en Comunicació Audiovisual; Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge; Grau en Tecnologies Interactives i Grau en Turisme- en el període comprés entre l'1 d'octubre de 2021 i el 30 de setembre de 2022. Cada primer premi compta amb una dotació econòmica de 500 euros i els accèssits de 200 euros.

Relació de premis i persones premiades

En el Grau de Turisme, el primer premi, dotat per la Càtedra Gandia Turisme Intel·ligent, l'ha rebut María Muñoz García i l'accèssit, concedit per Viatges Gandia SL, Alba Fernández Pardo. 

En el Grau en Ciències Ambientals, el primer premi, dotat per l'empresa CTL-Companyia de Tractaments Llevant SL, ha recaigut en Víctor García Cabrera i l'accèssit, atorgat per Christeyns, en Jaume Belda Cabanes. 

En el Grau en Comunicació Audiovisual, el primer premi, dotat per l'empresa Bollo International Fruits SL, ha sigut atorgat a Pau Picó Catalá i l'accèssit, dotat també per l'empresa Bollo International Fruits SL, a Elena Torres Galiano. 

En el Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge, el primer premi, atorgat per la Càtedra IVIO, ha sigut per a Ignacio García Marcos i l'accèssit, dotat pel Col·legi Oficial i l'Associació de Graduats en Enginyeria de Telecomunicació i TIC de la Comunitat Valenciana, per a Joan Escales Tur. A més, el Col·legi Oficial i l'Associació de Graduats en Enginyeria de Telecomunicació i TIC de la Comunitat Valenciana ha fet lliurament d'un diploma al primer premi.

Finalment, en el Grau en Tecnologies Interactives, el primer premi, dotat per la Càtedra d'Innovació, ha sigut concedit a Laura Melero Garrigós i l'accèssit, dotat per Insyde-Interactive System Developers SL, a David Jiménez García.

(09/11/2022)



EMAS upv