- -
UPV
 

Eleccions sindicals

Eleccions sindicals

L'1 de desembre, la UPV té una cita a les urnes: vota els seus representants sindicals

La Universitat Politècnica de València (UPV) té una cita amb les urnes. L’1 de desembre, els integrants del Personal d'Administració i Serveis (PAS) i el Personal Docent i Investigador (PDI), tant funcionari com laboral, estan convocats a les urnes per exercir el dret al vot a les eleccions que conformaran els diferents òrgans de representació unitària de personal a la UPV.

D'aquesta votació eixiran elegits els 23 membres de la Junta de PAS, els 23 per a la del PDI, i 23 més per al Comitè d'Empresa de València-Gandia, a més de 5 representants corresponents al Campus d'Alcoi.

Serà el divendres 11 de novembre quan es donen a conèixer les candidatures de cada sindicat que opten a aquesta elecció. La campanya començarà dilluns, 14 de novembre, i finalitzarà dimarts, 29 de novembre. El dimecres, 30 de novembre, serà la jornada de reflexió i dijous, 1 de desembre, seran les votacions.

Vot telemàtic

Enguany, de nou, les votacions es faran de forma telemàtica, tal com ja va passar a les eleccions a rector el 2021 i en diversos comicis anteriors.

El dia de la votació, a l'horari establit, s'activarà l'accés a la votació dins de l'apartat “Eleccions a òrgans de representació dels treballadors 2022”. Quan la votació estiga activa es visualitzaran els candidats i l’accés a la plataforma de votació.

(01/11/2022)



EMAS upv