- -
UPV
 

Mentoring UPV

Mentoring UPV

Vols aprendre de persones graduades amb èxit?, i guiar les noves generacions? Inscriu-te per a fer una mentoria o com a mentorat o mentorada

Alumni UPV llança la cinquena edició de Mentoring UPV, la iniciativa que posa en contacte persones titulades per la Universitat Politècnica de València (UPV) amb estudiants d'últim curs o persones acabades de titular del seu mateix sector per a oferir-los, de manera voluntària, assessorament personalitzat sobre el seu futur professional.

Mentoring UPV ofereix la possibilitat de participar des de tots dos prismes. D'una banda, per a fer mentories és necessari tenir titulació de la UPV des de fa 5 anys almenys (en cas de disposar de menys experiència, es valora la vàlua de cada persona candidata); ser membre d'Alumni UPV (pots ser-ho de forma gratuïta), i tenir iniciativa i ganes d'orientar altra gent. 

Per a ser mentorada o mentorat (mentee), n'hi ha prou amb ser estudiant d'últim curs a la UPV o tenir la titulació un màxim de 2 anys, a més de tenir ganes d'aprendre de persones que van estudiar a la teua mateixa universitat i que, ara mateix, ocupen llocs de rellevància.

Sessions a partir de desembre i amb reconeixement de crèdits

Les sessions començaran en desembre i poden realitzar-se de manera presencial o en línia, tindran una duració d'una hora i un màxim de dues persones per tutora o tutor. 

La mentoria té una duració de quatre mesos i, inicialment, inclou quatre sessions per persona mentorada, si bé aquest nombre pot augmentar si totes dues parts ho consideren oportú. En finalitzar, tant la persona mentora com la mentorada, han de completar una enquesta de valoració per a obtenir el diploma. A més, aquest any, l’estudiantat pot aconseguir mig crèdit per la participació en el programa. 

Per a participar-hi fent una mentoria o com a mentorat o mentorada, emplena el formulari pertinent. I si tens qualsevol dubte, contacta amb Alumni UPV.  

El termini d'inscripció finalitza el dilluns, 31 d’octubre.

(01/10/2022)



EMAS upv