- -
UPV
 

Valeria Orsillo Di Gennaro, delegada d'estudiants

Valeria Orsillo Di Gennaro, delegada d'estudiants

“M'agradaria donar-li força a la veu de l'alumnat en les decisions que afecten l'estudiant”

Valeria Orsillo Di Gennaro és la delegada d'estudiants del Campus de Gandia. Cursa el Grau en Comunicació Audiovisual. Està en tercer i, com ella afirma, “tinc la sort que la meua carrera és bastant més pràctica que teòrica, per la qual cosa puc dedicar el meu cap no tant a memoritzar, sinó a ficar-me una mica més de ple en les tasques de delegada”. 

Després d'exercir el càrrec de vicedelegada, Valeria va assumir la direcció de la Delegació d'Alumnes de l'Escola Politècnica Superior de Gandia (DAEPSG) el mes de setembre passat. “Realment estic encarregant-me de la segona meitat de l'any, fins a les pròximes eleccions que tindran lloc al novembre”. Fins a aquest moment, vol “prioritzar la difusió de la DAEPSG i donar-li força a la veu de l'estudiantat en les decisions que afectaran l’alumnat actual i al que vindrà en un futur”. 

Un gran equip de persones

Des de la Delegació que encapçala, compta amb el suport de tot el seu equip. “Una cosa molt bona és que puc disposar de més persones per a les coses que jo no puga abastar i, com que hi ha molts graus diferents en la delegació, podem treballar al voltant de les nostres responsabilitats acadèmiques sense que desapareguem tots durant l'època d'exàmens”.

La DAEPSG “està formada pels coordinadors de les diverses àrees que s'encarreguen de les activitats més enfocades al centre: Mariangela Napoliello, coordinadora de l'àrea d'Equitat; Marta Hidalgo, coordinadora d'assumptes acadèmics; Esther Saiz, que també coordina l'àrea de vida universitària; Iker Orts, coordinador d'esports i Jonathan Hernández, coordinador de l'àrea d'Erasmus. Dins d'aquestes àrees tenim a tots els col·laboradors i, després de la Fira de Serveis, esperem fins i tot duplicar la quantitat de persones que participem en la representació”. 

Informar, col·laborar i ajudar l'alumnat 

Compromís, sacrifici, dedicació, generositat… és el que comporta ser representant dels estudiants, però alhora satisfacció per poder ajudar, per escoltar i traslladar els problemes a l'òrgan corresponent i tractar de trobar una solució. Segons Valeria, “amb el confinament, la tasca de la Delegació va desaparèixer bastant de cara als estudiants, no es podien organitzar activitats que ens visibilitzara i tampoc s'usava el nostre espai per mesures de sanitat. Ara que hem tornat pràcticament a la normalitat, allò que més m'interessa és que torne a haver-hi més tracte entre els graus i la delegació, i que sàpien que poden comptar amb nosaltres per a ajudar i donar veu als seus problemes i idees”. 

Per a més informació sobre la Delegació d'Alumnes de l’EPSG, consulta aquest enllaç.

(15/09/2022)



EMAS upv