- -
UPV
 

Visita virtual de l’ANECA

Visita virtual de l’ANECA

Per a la renovació del Segell Internacional de Qualitat EUR-ACE® del Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge

Un grup d'experts designats per l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) visitarà virtualment les instal·lacions del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València els dies 2 i 3 de novembre, per a avaluar la renovació del Segell Internacional de Qualitat EUR-ACE®. 

L'objectiu d'aquesta visita és procedir a la renovació del segell de qualitat EUR-ACE® que el Grau en Enginyeria en Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge va obtenir l'any 2016. 

Segell EUR-ACE®

El segell EUR-ACE® és un certificat que concedeix l'agència European Network for Accreditation of Engineering Education (ENAEE) a un títol d'enginyeria, de grau o de màster per la seua rellevància, transparència, reconeixement i mobilitat, contemplats en l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES).

Durant la vista al Campus de Gandia, els responsables de l’ANECA comprovaran que el programa formatiu del Grau en Enginyeria en Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge està actualitzat i que s'ha implantat d'acord amb les condicions establides en la memòria verificada. 

Per a això, mantindran entrevistes amb els responsables de la titulació, professorat, estudiants, graduats i ocupadors.

(04/10/2022)



EMAS upv