- -
UPV
 

La integraciķ social del malalt mental

La integraciķ social del malalt mental

XXIX Reunió de la Societat de Psiquiatria de la Comunitat Valenciana

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) acollirà la XXIX reunió de la Societat de Psiquiatria de la Comunitat Valenciana (SPCV). La trobada, que porta per títol “La integració social del malalt mental”, es desenvoluparà els dies 30 de setembre i 1 d'octubre.

Es tracta d’una “reunió de caràcter anual -ha apuntat l'organització de l'esdeveniment- cada any se celebra en una localitat de la Comunitat Valenciana, però en porta dos sense realitzar-se de manera presencial a causa de la COVID-19”.

La integració social del malalt mental

Més de 70 professionals de la psiquiatria de tota la Comunitat Valenciana -també d'especialitats afins: psicòlegs, terapeutes, etc.- es donaran cita en aquest fòrum. En ell intercanviaran informació, idees, projectes professionals… per a treballar amb el malalt mental des de diferents perspectives. 

D'aquesta manera, des de l’SPCV es promou “una reunió multidisciplinària dels professionals més importants que atenen el malalt mental, tant des de l'atenció clínica sanitària, com les intervencions socials imprescindibles per al seu tractament, sense tampoc oblidar els recursos que la legislació ofereix per a aquesta finalitat”.

La sessió inaugural de la XXIX reunió de la Societat de Psiquiatria de la Comunitat Valenciana tindrà lloc el divendres, 30 de setembre, a les 16.00 hores, a l'Aula Magna del Campus de Gandia

(26/09/2022)



EMAS upv