- -
UPV
 

Jornada europea de gestiķ de l'esport inclusiu

Jornada europea de gestiķ de l'esport inclusiu

Aquesta trobada reunirà a personal tècnic i expert a fi de compartir experiències en la gestió de l'esport inclusiu

La Càtedra d'Innovació del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) col·labora en la Jornada europea de gestió de l'esport inclusiu. Aquesta sessió, organitzada per l'Associació de Professionals del Món per la Integració Social (PROMIS), tindrà lloc el dijous, 22 de setembre, a la ciutat de València.  

La trobada de caràcter internacional s'ha estructurat en diverses ponències i taules redones: Europa i el repte de la inclusió social en l'esport, Esport inclusiu en el context europeu: experiència Erasmus+ Esport, Casos d'èxit en la gestió municipal de la diversitat en l'esport o Màrqueting sostenible i Responsabilitat Social Corporativa en l'esport, entre altres. En aquesta última, participarà el director de la Càtedra d'Innovació, José Marín-Roig, al costat d'altres convidats del fòrum. 

Objectiu: compartir experiències en la gestió de l'esport inclusiu

La Jornada europea de gestió de l'esport inclusiu està dirigida a professionals, gestors, docents, entitats esportives. Aquesta activitat permetrà compartir amb personal expert les experiències que en l'àmbit de la gestió de l'esport inclusiu s'estan duent a terme a Europa i intercanviar projectes, coneixements i noves idees sobre la gestió i les pràctiques de l'esport inclusiu, amb especial atenció a iniciatives de pau i inclusió social esportiva. 

La trobada conclourà amb el lliurament dels IV Premis a l'esport inclusiu.

Per a més informació i inscripció en la Jornada europea de gestió de l'esport inclusiu: foropromis.org

(05/09/2022)



EMAS upv