- -
UPV
 

Últimes estrenes

Últimes estrenes

El Ático presenta les seues noves produccions, dilluns, 6 de juny

Per a Júlia Castaño, coordinadora d’El Ático, “després d'un curs treballant, creiem que el mínim que podem fer és que els nostres projectes arriben al públic. Perquè, en cas contrari, el que creem es quedaria en un calaix que no serveix per a res”. 
 
Així que, el dilluns, 6 de juny, l'Aula Magna del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV), es vestirà de gala per a acollir les últimes estrenes d’El Ático. 
 
“Portem tot el curs acadèmic intentant crear una comunitat de suport per a projectes fets per l'alumnat universitari i mostrar que estem ací per a aprendre, no per a competir”, ha apuntat Júlia.
 
Estrenes amb segell d’El Ático
 
Durant la projecció de les produccions d’El Ático es podrà veure: “L'Estrena”, d'Antonio Galícia i Júlia Castaño, “un projecte que es va iniciar l'any passat i que s'ha acabat a la fi d'aquest curs. Es va gravar en el Teatre Serrano de Gandia, gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat”. 
 
També s'exhibiran capítols de la web sèrie "Una carta per a acomiadar-me", de Marta Muñoz i Alicia Alessandro. I, finalment, "Ne Em Quitte Pas", de Cristina Chardí. 
 
El Ático
 
L'associació El Ático és una productora audiovisual, integrada en el programa Generació Espontània de la UPV. Feta per i per a estudiants, El Ático pretén ajudar l'alumnat que ho necessite, a desenvolupar o distribuir els seus projectes audiovisuals, brindant suport logístic, creatiu o publicitari.
 
Una cita amb El Ático
 
Assisteix a l'estrena de les últimes produccions d’El Ático, el dilluns, 6 de juny, a les 18.00 hores, a l'Aula Magna del Campus de Gandia. 
 
L'entrada és lliure i està oberta a estudiants i personal del Campus de Gandia, així com al públic en general.
 
(30/05/2022)



EMAS upv