- -
UPV
 

“VegeTable. Viabilitat de l'agricultura ecolōgica”

“VegeTable. Viabilitat de l'agricultura ecolōgica”

Taula redona organitzada per L’Hortet EPSG, dijous, 2 de juny

Fernando Amorós, coordinador del Banc de Llavors de la Generalitat Valenciana; David Bosch, llaurador de L’Horteta de Greta; Paula Durán, del Centre de Desenvolupament Rural de la Safor (CDR La Safor); Vicente Faro, president del Comité d'Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV) i Pau López, responsable del restaurant L’àmfora participaran en la taula redona “Vegetable. Viabilitat de l'agricultura ecològica”. 
 
Aquesta activitat, organitzada per L’Hortet EPSG, tindrà lloc el dijous, 2 de juny, a l'Aula 10, edifici A, del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV).
 
L’Hortet EPSG 
 
L’Hortet EPSG, grup integrat en el programa Generació Espontània de la UPV, va sorgir de la inquietud d'un conjunt d'estudiants del Grau en Ciència Ambientes, títol que s'imparteix al Campus de Gandia. 
 
L'objecte d'aquesta formació és aprendre, mitjançant la pràctica, els coneixements d'edafologia, zoologia o botànica, entre altres branques de la ciència, adquirits en les classes teòriques. Per això, les accions que duu a terme L’Hortet EPSG tenen com a finalitat “adquirir aquestes tècniques de treball i anar millorant-les”. 
 
Recorda, “Vegetable. Viabilitat de l'agricultura ecològica”, taula redona organitzada per L’Hortet EPSG. Dijous, 2 de juny, a les 12.30, a l'Aula 10, edifici A, del Campus de Gandia.
 
(28/05/2022)



EMAS upv