- -
UPV
 

“Il·lustració, còmic i compromís social”

“Il·lustració, còmic i compromís social”

Visita l'exposició de la Fundació FULL a la Biblioteca Campus Gandia - CRAI

“Il·lustració, còmic i compromís social” és una exposició itinerant. Organitzada per la Fundació FULL, Fundació pel Llibre i la Lectura, posa en valor la relació entre la il·lustració gràfica, el còmic i el compromís social, a través dels treballs duts a terme per alguns dels més importants professionals valencians durant els últims vint anys.

La mostra es compon de diversos panells, i cadascun d'ells se centra en una temàtica diferent: compromís ideològic i polític, crisi econòmica, sensibilització i inclusió social, igualtat de gènere i violència masclista, col·lectiu LGTBI, memòria històrica, defensa de la llengua valenciana, activisme mediambiental solidaritat humana internacional, sàtira social i política, drets humans, laborals i de la infància.

A més, inclou una àmplia selecció de còmics de les Biblioteques de la UPV, que pot consultar-se i reservar-se des del blog de la Biblioteca (bibcraigandia.blogs.upv.es).

L'exposició “Il·lustració, còmic i compromís social” romandrà oberta al públic fins al 13 de maig, de 8 a 21 hores, a la Biblioteca Campus Gandia-CRAI.

(10/05/2022)



EMAS upv