- -
UPV
 

Visita guiada al Museu Joan Fuster, escriptor de l'any 2022

Visita guiada al Museu Joan Fuster, escriptor de l'any 2022

Emmarcada en el programa de la setmana del Vint-i-5

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV i la Unitat de Promoció Lingüística i Cultural del Campus de Gandia han organitzat una visita guiada a Sueca i a l'Espai Joan Fuster. 

L'activitat, que tindrà lloc el 29 d'abril, s'emmarca en el programa de la setmana del Vint-i-5. 

Visita al Museu Joan Fuster i ruta literària

La jornada consta de dues parts: visita al Museu Joan Fuster i ruta literària. La primera permetrà conèixer la figura de Joan Fuster. Situat en el centre de Sueca, el museu forma part de l'anomenat Espai Joan Fuster, que inclou l’Aula Didàctica, un Centre de Documentació, la Càtedra Joan Fuster i la Casa Museu de l'escriptor.

La segona part de l'activitat és la ruta literària dedicada a Joan Fuster. Aquest trajecte recorre els espais de la capital de la Ribera Baixa vinculats a les vivències de l'escriptor.

2022, any Fuster

Joan Fuster, un dels intel·lectuals valencians més destacats del segle XX, ha sigut nomenat escriptor de l'any 2022 per l'Acadèmia Valenciana de la Llengua. Per aquesta raó, enguany s'han preparat nombroses accions (jornades, conferències, exposicions…) per a donar a conèixer la seua vida i obra literària, entre elles l’organitzada per la UPV. 

Més informació i inscripció

(13/04/2022)



EMAS upv