- -
UPV
 

Match d'impro

Match d'impro

Un espectacle d'improvisació teatral organitzat per Polímono

L'Aula Magna del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) serà l'escenari del match que prepara Polímono Teatre. La proposta, on la improvisació és la tècnica teatral per excel·lència, oferirà al públic un espectacle diferent del que és habitual.

Improvisació teatral
 
Per a l'ocasió, s'ha optat per “un format de lliga amb diferents jocs d'improvisació escènica, on cada participant serà puntuat pel públic i per un jurat compost d'antics membres de Polímono Teatre”, ha explicat Joshua Cabo.
 
És per això que, amb la finalitat d'oferir una improvisació amena que faça que el públic gaudisca amb aquest esdeveniment, “l'equip d'improvisadors de Polímono Teatre porta preparant-se tot l'any”.
 
L'espectacle d'improvisació escènica a càrrec de Polímono Teatre està obert “a tot el públic, alumnat i personal del Campus de Gandia. També, a tota aquella persona que vulga passar una bona estona”. 

Polímono, teatre des del Campus de Gandia
 
Polímono Teatre, grup inclòs en el programa Generació Espontània de la UPV, està format per estudiants que busquen desenvolupar el seu talent artístic mitjançant l'expressió escènica. Caracteritzat per la improvisació, treballa de forma cohesionada a manera de laboratori teatral. En ell, cada estudiant pot experimentar i aportar els seus coneixements i habilitats. 
 
En l'actualitat, el grup està preparant dos muntatges teatrals que estrenarà a finals de maig. D'una banda, l'adaptació d’“El somni d'una nit d'estiu” de William Shakespeare, i per un altra, el musical “A chorus line”. 
 
Espectacle d'improvisació escènica a càrrec de Polímono Teatre, dimecres, 30 de març, a les 19.00 hores, a l'Aula Magna del Campus de Gandia. 

(20/03/2022)



EMAS upv