- -
UPV
 

Donaciķ de mōbils

Donaciķ de mōbils

Campanya de recollida de telèfons intel·ligents

La Universitat Politècnica de València (UPV), a través del Programa ADSIDEO del Centre de Cooperació al Desenvolupament, ha posat en marxa un pla de formació i cooperació tècnica amb la Universitat de Pinar del Río i l'Institut Superior de Tecnologies i Ciències Aplicades, institucions universitàries cubanes, per al qual es necessiten telèfons intel·ligents antics o en desús, però operatius. 

Per aquesta raó, es convida a tota la comunitat universitària a donar aquells mòbils (amb sistemes operatius iOS o Android) que no s'estiguen utilitzant, però que puguen ser emprats per a realitzar pràctiques amb ells. 

Al Campus de Gandia s'ha habilitat un punt de recollida, actiu des del 17 de gener i durant tres setmanes, en el vestíbul de l'edifici A, de dilluns a divendres, en horari de 8 a 20 hores. 

Recorda que és imprescindible que els mòbils funcionen i és preferible que porten el seu carregador. 

El projecte

El projecte Anàlisi curricular de l'ensenyament de la física experimental en les universitats cubanes per a la recerca i desenvolupament d'innovacions de baix cost basades en els sensors dels telèfons intel·ligents crearà places de laboratori per a la realització de pràctiques de física amb els telèfons intel·ligents, com a alternativa als laboratoris docents clàssics. Paral·lelament, es desenvoluparà un laboratori virtual per a cadascuna de les pràctiques, així com tallers de formació i classes demostratives, entre altres.

(01/02/2022)



EMAS upv