- -
UPV
 

Com sobreviure de l'audiovisual (i no morir en l'intent)?

Com sobreviure de l'audiovisual (i no morir en l'intent)?

Introducció al procés de creació de continguts audiovisuals des de la idea fins a la seua comercialització

El comunicador Tano Espinosa impartirà el seminari Com sobreviure de l'audiovisual (i no morir en l'intent)? Introducció al procés de creació de continguts audiovisuals des de la primera idea fins a la seua comercialització

Aquest curs, dirigit als estudiants del Grau en Comunicació Audiovisual, permetrà a l'alumnat conèixer els trets i les variables que intervenen a l'hora de definir la viabilitat dels projectes de televisió, familiaritzar-se amb els criteris i processos emprats en la selecció de treballs i adquirir les destreses necessàries per a desenvolupar una idea de programa. 

El taller ha sigut organitzat pel Laboratori d'Ideació Audiovisual (LIA) del Campus de Gandia i l'Àrea de Comunicació de la Universitat Politècnica de València (UPV), i compta amb finançament del Departament de Comunicació Audiovisual, Documentació i Història de l'Art de la UPV. 

Com sobreviure de l'audiovisual (i no morir en l'intent)? Introducció al procés de creació de continguts audiovisuals des de la primera idea fins a la seua comercialització, seminari a càrrec de Tano Espinosa, divendres, 17 de desembre, de 16.00 a 18.00 hores, a la Sala de Conferència 1 i 4, del Campus de Gandia.

Per a més informació i inscripció, consulta aquest enllaç.

(16/12/2021)



EMAS upv