- -
UPV
 

Estratègies bàsiques per al teu primer any en la Universitat

Estratègies bàsiques per al teu primer any en la Universitat

Curs dirigit a estudiants de primer curs del Campus de Gandia

L'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha organitzat diversos tallers dirigits a estudiants de nou ingrés. Entre ells, un al voltant de les estratègies d'aprenentatge. 

Estratègies bàsiques per al teu primer any al Campus de Gandia
 
Per a l'alumnat del Campus de Gandia, el curs “Estratègies bàsiques per al teu primer any” es desenvoluparà els dies 7 i 21 d'octubre, i es podrà triar una de les dues dates previstes.
 
El taller, de dues hores de duració, es realitzarà a través de Microsoft Teams. En ell s'abordaran els factors personals i ambientals que condicionen l'estudi, la presa d'anotacions, el treball en equip o la preparació d'exàmens, entre altres temes. 
 
L'objectiu d'aquesta iniciativa és proporcionar a l'alumnat eines eficaces per a afrontar l'estudi en el seu primer any en la Universitat. 
 
Consulta el Blog de l'ICE i coneix tota l'oferta de cursos, tallers i jornades dirigits a l'alumnat. 
 
ICE, Institut de Ciències de l'Educació
 
L'ICE té com a missió respondre a les necessitats derivades del Model Educatiu de la UPV, recollit en els diferents programes institucionals, així com facilitar suport pedagògic especialitzat als agents implicats (professorat, equips directius, estudiants i comunitat universitària en general) amb el propòsit de situar l'estudiant i la seua implicació en l'aprenentatge en el centre de la formació que s'ofereix des de la mateixa universitat.
 
Per a més informació, contacta amb l'ICE al Campus de Gandia
 
(08/10/2021)



EMAS upv