- -
UPV
 
Coneix el Campus

Universitat Politècnica de València - Campus de Gandia

Pati del campus

Amb un volum de 1.500 estudiantes, el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València oferix programes de qualitat impartits pel millor professorat, l'excel·lència docent i investigadora el qual està avalada per una de les principals universitats espanyoles, la Universitat Politècnica de València. En aquest campus l'alumnat conta amb l'avantatge de gaudir d'una atenció personalitzada, en un entorn ben comunicat gràcies al tren i al servei d'autobús gratuït que uneix Gandia i el centre formatiu; a més, qui prefereixen no desplaçar-se disposen d'una variada oferta d'allotjament proper al centre a un preu moderat. I per què ningú es quede sense estudiar per falta de recursos, el campus de Gandia de la UPV oferix ajudes, a més de les del Ministeri i la Generalitat, entre les quals es conten beques de col·laboració en les activitats de gestió i investigació pròpies del centre.

Recursos orientats a pràctica

El campus de Gandia de la UPV disposa de recursos per a garantir que els estudiants estiguen familiaritzats amb l'ús de tecnologies pròpies de la seua activitat professional.Entre les seues instal·lacions es conta el Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació (CRAI), laboratoris, sales d'informàtica i estudis de ràdio i televisió, als quals els estudiants poden accedir amb facilitat. Per altra banda, el campus posa a disposició dels estudiants els seus espais de relació i trobada, com àrees esportives, zones verdes o sales destinades a activitats socioculturals.

Un pont cap a l'ocupació

El camí cap al mercat laboral és més fàcil en el centre de la UPV a Gandia, gràcies a la possibilitat de realitzar pràctiques pre-professionals que tenen tots els estudiants, en virtut de desenes de convenis subscrits entre la universitat i empreses i institucions. I per a donar l'últim pas cap al treball, el Servei Integrat d'Ocupació tramita múltiples ofertes dirigides a l'alumnat de la UPV. A més, per a les persones més emprenedores, l'Institut Idees del campus de Gandia dóna suport a iniciatives empresarials que pot engegar qualsevol membre de la comunitat universitària.

Per altra banda, el Campus compta amb un Centre d'Emprenedors on disposaràs d'un espai, assessorament i oportunitats per encetar el teu projecte empresarial i una Càtedra d'Innovació que et facilitarà formació, contactes i altres moltes activitats per ajudar-te a situar-te en l'avanguarda del coneixement i l'empresa.

Dimensió Internacional

Joves al campus

En el Campus de Gandia de la Universidad Politècnica de València és possible obtenir dobles titulacions internacionals, de manera que s'amplia l'horitzó laboral dels estudiants. A més, els nostres estudiants tenen múltiples oportunitats per a completar la seua formació amb estades en l'estranger. L'opció més sol·licitada són les beques Sócrates - Erasmus, que permet la continuació d'estudis en més de 300 universitats; altres beques que permeten la mobilitat de l'alumnat són les Promoe, Leonardo da Vinci, IntercampusEspanya-Amèrica Llatina i IAESTE.

El Campus de Gandia de la UPV és a més un dels principals centres en recepció d'estudiants Erasmus de la Comunitat Valenciana, el que li confereix la seua característica diversitat cultural.

Cultura i oci per a gaudir

Gandia és una capital cultural en el seu entorn, un tret amb el qual completa la seua oferta turística de sol i platja que li ha convertit en una destinació clàssica per a milers de visitants cada any. Concerts, grans obres teatrals, exposicions o cinema independent són algunes de les activitats que formen part del programa que té lloc tots els mesos en la ciutat, al que campus de Gandia de la UPV contribuïx com focus de promoció cultural.

Referent científic

La rellevància de la producció científica de la UPV li proporciona una destacada presència internacional, amb fortes relacions de col·laboració acadèmica amb les millors universitats del món. Som una universitat emprenedora i d'innovació, que destaca en la formació d'investigadors i en la creació d'empreses de base tecnològica. La UPV és una institució pública eficient al servei de la societat i amb un fort compromís social i medioambiental.

En el seu Campus de Gandia, la UPV aposta fermament per la investigació científica a través d'organismes com l'Institut d'Investigació per a la Gestió Integrada de Zones Costaneres (IGIC), que col·labora directament amb l'Institut Espanyol d'Oceanografia.


EMAS upv