- -
UPV
 
Coneix-nos

El campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) és un centre públic creat l'any 1993 per a satisfer les necessitats de la societat en l'àmbit de l'educació universitària superior i la investigació.

Des de desembre de 2002, emprèn el seu camí un edifici la finalitat del qual és acollir i organitzar tot tipus d'esdeveniments, dedicat a la realització d'activitats culturals, exposicions, reunions, seminaris, cursos, conferències, obres de teatre, congressos, jornades tècniques, videoconferències, que compta amb els mitjans audiovisuals necessaris per al bon desenvolupament d'aquestes: equips de so i de videoconferència, traducció simultània, etc. Per a dur a terme aquests esdeveniments, el campus, compta amb un Saló d'Actes o Aula Magna, amb capacitat per a 350 persones, així com sales d'usos múltiples, que ens permeten acollir des de 25 fins a 170 persones. Existeixen 6 sales independents, que poden combinar-se en funcio de les necessitats. La capacitat maxima és de 525 persones. Entre d'altres infraestructures, l'edifici, compta amb muntacàrregues, magatzem, vestuaris, oficines, mostradors de recepcio en cada una de les plantes i hall d'exposicions.

Compten amb l'experiència que ofereix la Universitat Politècnica de València per a garantir la professionalitat en l'organització i acollida dels esdeveniments, per a això, disposem d'una oficina dedicada a la seua gestió, oferint entre altres, els serveis d'hostesses, traducció simultània, càtering, allotjament, transport i recepció, amb la finalitat de facilitar als nostres clients l'organització dels seus esdeveniments. També compta amb el personal tecnic necessari per a dur a terme qualsevol activitat d'aquest tipus.

Considerem que aquests espais poden ser de gran utilitat per a diferents col.lectius, per la qual cosa posem aquests recursos a la seua disposició.

Pot trobar més informació al següent document o descarregar-lo a l'apartat de descàrregues.EMAS upv