- -
UPV
 

Cuinant amb ciència el futur

En el marc de la celebració del Dia Nacional de la Nutrició, la Universitat Politècnica de València (UPV) ha organitzat una nova edició dels tallers Cuinant amb ciència el futur. El lema d'enguany: dieta mediterrània en temps de pandèmia. En el taller, totes les persones participants van poder conèixer millor les virtuts de la dieta mediterrània sota el guiatge de Puri García Segovia, investigadora de la UPV. I després d'aquesta primera part, es van posar els davantals per a elaborar les seues pròpies receptes, sempre amb la ciència i diferents ingredients mediterranis com a principals protagonistes. Aquest taller està organitzat per la Universitat Politècnica de València -Àrea de Comunicació, Càtedra d'Infància i Adolescència-Xarxa d'Universitats per la Infància i l'Adolescència– i compta també amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri de Ciència i Innovació.


EMAS upv