- -
UPV
 

Descripciˇ

Doble MÓster Universitari en Enginyeria Agron˛mica + Gestiˇ de la Qualitat i Seguritat AlimentÓria Campus de Vera (ValŔncia), Universitat PolitŔcnica de ValŔncia

El MÓster Universitari en Enginyeria Agron˛mica (MUEAGRO) habilita per a exercir la professiˇ d'enginyer/a agr˛nom/a, mentre que el MÓster Universitari en Gestiˇ de la Seguretat i Qualitat AlimentÓria (MUGSA) estÓ orientat a l'adquisiciˇ de les capacitats necessÓries per a la direcciˇ i la gestiˇ de la ind˙stria agroalimentÓria, no solament des del punt de vista dels aspectes econ˛mics i financers, sinˇ tambÚ des dels relacionats amb la qualitat i la seguretat dels processos productius i dels aliments.

El doble tÝtol permet adquirir les competŔncies de tots dos mÓsters a travÚs d'una traject˛ria acadŔmica integrada. Tot aix˛ amb un cost temporal i econ˛mic inferior al que representa l'obtenciˇ de tots dos mÓsters de manera individualitzada. D'aquesta manera, un estudiant del MUEAGRO, en lloc de cursar els 102 ECTS del MUEAGRO i els 60 ECTS del MUGSA, cursa un total de 143,5 ECTS.


EMAS upv