- -
UPV
 

Màster Universitari en Direcció i Gestió de Projectes Campus de Vera (València), Universitat Politècnica de València

Màster Universitari en Direcció i Gestió de Projectes

72 crèdits

Crèdit 35,34€
(2023/2024)
Permet accedir a beques

30 places
(2024/2025)

Introducció

La direcció i gestió de projectes constitueix un ampli sector de prestacions orientades a satisfer les necessitats de les diverses empreses, tant dels sectors industrials com de serveis, i també de l'administració pública, que requereixen professionals qualificats per a cobrir les seues necessitats.

N'hi ha prou amb considerar la quantitat de projectes que es deriven de l'activitat urbanística, industrial i de serveis, per a copsar l'impacte que té en el quefer productiu. La gestió apropiada dels projectes, les garanties d'èxit, l'organització de les persones implicades, la planificació adequada, com també l'assegurament de l'eficiència operativa, condueixen a una recerca contínua de qualitat i d'excel·lència. Des d'aquest punt de vista el Màster Universitari en Direcció i Gestió de Projectes proporciona una formació necessària en aquest àmbit.

Objectius

L'objectiu fonamental del Màster Universitari en Direcció i Gestió de Projectes és establir un espai de formació acadèmica per a la revisió i l'aprenentatge de coneixements, experiències i tècniques que permeten no sols ampliar la visió de les estratègies de gestió que implica el projecte de gestió, sinó adquirir referències pràctiques que puguen orientar aplicacions concretes que faciliten l'assoliment de l'excel·lència en contextos dinàmics.

Dirigit a

  • Persones titulades en Enginyeria Tècnica, Enginyeria, Arquitectura Tècnica i Arquitectura.
  • Persones llicenciades en Informàtica, en Administració i Direcció d'Empreses i en Economia.

Criteris d'admissió

Titulacions amb prioritat per a l'admissió:

  • Enginyeria i Arquitectura
  • Enginyeria Tècnica i Arquitectura Tècnica
  • Llicenciatures en Informàtica
  • Llicenciatures en Administració i Direcció d'empreses
  • Economia

En general, i de forma complementària als criteris anteriors, les sol·licituds es valoren segons els criteris següents: relació del currículum universitari del sol·licitant amb el contingut del Màster i expedient acadèmic.

Organització

Departament de Projectes d'Enginyeria


EMAS upv