- -
UPV
 

Descripciˇ

Doble MÓster Universitari en Enginyeria Agron˛mica + Enginyeria Bioambiental i del Paisatge

Doble MÓster Universitari en Enginyeria Agron˛mica + Enginyeria Bioambiental i del Paisatge Campus de Vera (ValŔncia), Universitat PolitŔcnica de ValŔncia

El MÓster Universitari en Enginyeria Agron˛mica (MUEAGRO) habilita per a exercir la professiˇ regulada d'enginyera agr˛noma o enginyer agr˛nom, mentre que el MÓster Universitari en Enginyeria Bioambiental i del Paisatge (MUEBIP) forma professionals provinents del mˇn de l'enginyeria i el medi ambient amb capacitat d'analitzar, diagnosticar, planificar i gestionar projectes des de l'˛ptica de l'enginyeria bioambiental i del paisatge. Enginyeria ambiental, perquŔ en aquest camp recauen les competŔncies, destreses, habilitats i resultats d'aprenentatge que es pretenen desenvolupar, i amb el prefix ‘bio’ perquŔ Ús en l'Ómbit dels biosistemes (agroalimentari, forestal i del medi natural) on es desenvoluparan principalment.

El doble tÝtol permet adquirir les competŔncies de tots dos mÓsters a travÚs d'una traject˛ria acadŔmica integrada. Tot aix˛ amb un cost temporal i econ˛mic inferior al que representa l'obtenciˇ d’ambdˇs mÓsters de manera individualitzada. D'aquesta manera, un alumne o alumna del MUEAGRO, en lloc de cursar els 102 ECTS del MUEAGRO i els 60 ECTS del MUEBIP, cursa ˙nicament un total de 135 ECTS.


EMAS upv