- -
UPV
 

Descripció

Doble Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica + Enologia

Doble Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica + Enologia Campus de Vera (València), Universitat Politècnica de València

El Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica (MUEAGRO) habilita per a exercir la professió regulada de l'enginyeria agrònoma, mentre que el Màster Universitari en Enologia (MUENO) va dirigit a la formació de professionals de la producció i l'elaboració del vi, a personal tècnic i directiu d'empreses del sector i a futur personal investigador i especialista en tecnologia i innovació vitivinícola. A més, el màster té com a objectiu la formació de futurs investigadors i investigadores, amb la finalitat que aquestes persones titulades puguen continuar els estudis de doctorat.

El pla d'estudis de totes dues titulacions té una orientació acadèmica multidisciplinària que inclou tant aspectes professionals com investigadors. El doble títol permet adquirir les competències de tots dos màsters a través d'una trajectòria acadèmica integrada. Tot això amb un cost temporal i econòmic inferior al que representa l'obtenció de tots dos màsters de manera individualitzada. D'aquesta manera, una alumna o alumne d'aquest doble màster, en lloc de cursar els 102 ECTS del MUEAGRO i els 72 ECTS del MUENO, cursa únicament un total de 147 ECTS.


EMAS upv