- -
UPV
 

Descripció

Doble Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica + Biotecnologia Molecular i Cel·lular de Plantes

Doble Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica + Biotecnologia Molecular i Cel·lular de Plantes Campus de Vera (València), Universitat Politècnica de València

El Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica (MUEAGRO) habilita per a exercir la professió regulada de l'enginyeria agrònoma, mentre que el Màster Universitari en Biotecnologia Molecular i Cel·lular de Plantes (MUBMCP) proporciona coneixements teòrics i pràctics d'avantguarda necessaris per a cercar solucions noves per als reptes de l'agricultura moderna. A més, aquest màster té com a objectiu la formació de futur personal investigador, amb la finalitat que els seus titulats i titulades puguen continuar els estudis de doctorat.

El pla d'estudis de totes dues titulacions té una orientació acadèmica multidisciplinària que inclou tant aspectes professionals com investigadors. El doble títol permet adquirir les competències de tots dos màsters a través d'una trajectòria acadèmica integrada. Tot això amb un cost temporal i econòmic inferior al que representa l'obtenció de tots dos màsters de manera individualitzada. D'aquesta manera, una alumna o alumne d'aquest doble màster, en lloc de cursar els 102 ECTS del MUEAGRO i els 90 ECTS del MUBMCP, cursa únicament un total de 162 ECTS.


EMAS upv