- -
UPV
 

Doble grau en Administració i Direcció d'Empreses + Turisme Campus d'Alcoi, Universitat Politècnica de València

Doble grau en Administració i Direcció d'Empreses + Turisme

5 cursos
360 crèdits

Crèdit 12,79 / 14,03€
(2022/2023)
Permet accedir a beques

Nota de tall 8,47
(2022/2023)

15 places
(2022/2023)

Presentació del grau

Aquest doble grau permet a l'estudiant obtenir dos títols universitaris de grau, el Grau en Turisme (GT) i el Grau en Administració i Direcció d'Empreses (GADE), en tan sols cinc anys. El doble grau es dirigeix a estudiants amb un rendiment mitjà-alt.

L'alumnat que inicie el doble grau a Alcoi cursarà el Grau d'ADE en tres anys, amb intensificació en anglès i alemany i, posteriorment, estudiarà un any i mig a Gandia per especialitzar-se en la gestió del turisme.

Eixides professionals

Pots exercir l'activitat en càrrecs directius o llocs més especialitzats en administració, comptabilitat, finances, fiscalitat, recursos humans, màrqueting, qualitat, riscos laborals, etc.

Tens una capacitat especial per a ocupar llocs en empreses d'allotjament, restauració i servei d'àpats, agències de viatges, operadors turístics, empreses de promoció turística, fires, organitzacions de transports, empreses de desenvolupament turístic, associacions del sector turístic, animació, organització de convencions i esdeveniments, turisme rural, departaments de turisme, centres d'investigació o I+D+I. També pots treballar en auditoria, consultoria, assessorament, formació o docència.

Mobilitat internacional i pràctiques

El doble grau inclou pràctiques obligatòries en més de 600 empreses i organitzacions relacionades amb la gestió i planificació del turisme o amb la gestió d'empreses d'un altre sector.

Pots cursar el 2n quadrimestre del 5è curs a l'estranger, per a realitzar les pràctiques en empresa i el treball final de grau en algun dels nombrosos països amb els quals la UPV té acords d'intercanvi.

Continuació d'estudis

Des del doble grau pots accedir als màsters universitaris impartits per la UPV en Direcció Financera i Fiscal; Mitjans Socials i Comunicació Corporativa i en Gestió d'Empreses, Productes i Serveis que té dues especialitats: Gestió Avançada del Servei, impartida a Espanya, i Tecnologia del Producte, a Alemanya; també podràs accedir al Màster Universitari en Gestió Cultural i al Màster Universitari en Direcció d'Empreses que s'impartirà a Alcoi. A més, es pot accedir a qualsevol màster universitari de la UPV realitzant les assignatures d'anivellament oportunes.

Pla d'estudis


Crèdits establits per a obtenir la titulació

Formació bàsica Obligatoris Optatius Pràctica externa TFG Total
72,00 177,00 73,50 18,00 19,50 360,00


EMAS upv