- -
UPV
 

Grau en Comunicació Audiovisual Campus de Gandia, Universitat Politècnica de València

Grau en Comunicació Audiovisual

4 cursos
240 crèdits

Crédit 12,79€
(2022/2023)
Permet accedir a beques

Nota de tall 10,86
(2022/2023)

75 places
(2023/2024)

Presentació del grau

Aquests estudis formen l'alumnat en el camp de la creació, la producció i la realització en els diversos mitjans de comunicació audiovisual. Es tracta d'un programa innovador mitjançant l'aprenentatge basat en projectes: al llarg del grau, l'estudiant s'ha d'enfrontar al repte dels projectes transversals del semestre i, en grup, ha d'integrar els coneixements adquirits en les assignatures per a traure avant una proposta realista i professional. Aquesta experiència el capacita per a l'anàlisi i la crítica, per a dominar la comunicació multimèdia i estar disposat a innovar en els diferents suports i produccions audiovisuals i digitals.

Eixides professionals

Les persones graduades poden treballar en les empreses relacionades amb el sector audiovisual i multimèdia per a televisió, ràdio, cinema, entorns digitals i videojocs, sota perfils de direcció, guionista i realització audiovisual; producció i gestió d'aquestes empreses; especialista en postproducció visual i sonora, i com a persona experta en la comunicació audiovisual.

Mobilitat internacional i pràctiques

Tenim convenis amb centres universitaris d'Alemanya, Àustria, Bèlgica, Finlàndia, França, Grècia, Irlanda, Itàlia, Noruega, els Països Baixos, Portugal, Polònia, la República Txeca, Suècia i Turquia.

L'alumnat pot realitzar pràctiques en empreses que representen tots els camps i àrees d'interès de la titulació. L'Escola té convenis subscrits amb 108 entitats: emissores de ràdio, cadenes de televisió, productores, empreses audiovisuals, ajuntaments, associacions, agències de publicitat, periòdics i revistes.

Continuació d'estudis

El Grau en Comunicació Audiovisual permet l'accés al Màster Universitari en Postproducció Digital, que té dues especialitats: Postproducció de Vídeo i Postproducció d'Àudio. També, al Màster Universitari en Comunicació Transmèdia, que ofereix una formació especialitzada en mitjans socials i plataformes de comunicació.

A més, es pot accedir a qualsevol màster universitari de la UPV realitzant les assignatures d'anivellament oportunes.

Pla d'estudis


Crèdits establits per a obtenir la titulació

Formació bàsica Obligatoris Optatius Pràctica externa TFG Total
60,00 111,00 57,00 0,00 12,00 240,00


EMAS upv