- -
UPV
 

Com s'arriba al campus de Vera (València) amb tren

València té dues estacions de tren, pròximes entre si, per a dos tipus de trajectes: l'estació Joaquim Sorolla i l'estació del Nord. L'estació Joaquim Sorolla és per als trajectes de llarga distància següents: Madrid, Barcelona, Alacant, Castelló i Albacete. L'estació del Nord atén els altres trajectes de llarga distància, els de mitjana distància i els de rodalia. El trajecte entre les dues estacions es pot fer a peu en 10 minuts o en un autobús exclusiu de Renfe, que és gratuït mitjançant la presentació del bitllet de tren. Ambdues estacions estan situades al centre de la ciutat.Des de qualsevol de les dues estacions, podeu agafar un taxi, un autobús metropolità o un metro.

Taxi. Si voleu saber els telèfons de les empreses que operen a València, cliqueu en aquest enllaç:Autobús urbà. Des de l'estació Joaquim Sorolla es pot agafar l'autobús número 9 per a anar a la UPV. La parada n'és al carrer de Sant Vicent Màrtir. I des de l'estació del Nord es pot agafar el 40. La parada n'és al carrer Alacant. Cliqueu a l'enllaç si voleu conèixer les rutes del 9 i del 40, i altres d'alternatives.Metro. Prop de l'estació Joaquim Sorolla hi ha la boca de metro que du el mateix nom. Heu d'agafar la línia 5 (direcció Marítim-Serradora o Neptú), baixar a la quarta parada (estació Albereda), enllaçar amb la línia 3 (direcció Rafelbunyol), baixar a la segona parada (estació de Benimaclet) i enllaçar amb la línia 4 (direcció Doctor Lluch). La segona parada us deixa a les portes de la UPV. Podeu obtenir informació detallada sobre les parades, els horaris i les tarifes a:


Des de l'estació del Nord, el recorregut es més curt, ja que hi ha que fer un transbord menys. En front de la parada principal de l'estació està la boca de metro (Xàtiva). Heu d'agafar la línia 3 (direcció Rafelbunyol), baixar a la quarta parada (estació de Benimaclet) i enllaçar amb la línia 4 (direcció Doctor Lluch). Si baixeu a la segona parada, ja esteu a la UPV. Podeu obtenir informació detallada sobre les parades, els horaris i les tarifes en:UPV
UPV
UPV

EMAS upv