- -
UPV
 
Inici UPV :: Altres :: Com s'arriba

Campus de Gandia

Campus de Gandia

El campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València es troba situat al Grau de Gandia, molt prop del port i de la platja. Els estudiants hi tenen un servei d'autobús gratuït durant el curs, amb diverses línies que uneixen el campus amb la ciutat de Gandia. A més, en la zona hi ha una àmplia oferta de pisos i apartaments durant el període lectiu (no turístic) i al costat mateix del campus hi ha una residència d'estudiants.


El centre disposa de laboratoris de referència per a totes les especialitats, com ara les cambres acústiques, el laboratori de química o el plató de televisió; d'un edifici amb sales de conferències i l'Aula Magna, preparat per a acollir congressos i actes de gran magnitud; d'instal·lacions esportives per a un gran nombre d'esports; i d'un Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació (CRAI) amb una gran biblioteca i espais per a la investigació, el treball en equip i l'autoaprenentatge de llengües.


En definitiva, un campus amb tots els serveis i les instal·lacions pròpies de la Universitat Politècnica de València, en un entorn acollidor i amb un ambient de ciutat universitària.


Accés a la ciutat amb:


Accés al campus amb:


Automòbil

Enllaços d'interés:


UPV
UPV
UPV

EMAS upv