- -
UPV
 

Perfil dels candidats i candidates d'escoles i facultats

Sis escoles i facultats celebren eleccions per a triar a les seues direccions el pròxim 12 de febrer

[ 05/02/2025 ]

El 12 de febrer, en paral·lel a les eleccions a rector o rectora de la Universitat Politècnica de València, la comunitat universitària triarà també de manera electrònica les direccions de sis escoles o facultats.

Es tracta de les ETS d'Enginyeria de Telecomunicació (ETSET), Enginyeria d'Edificació (ETSEE), Arquitectura (ETSA), Enginyeria de Camins, Canals i Ports (ETSECCP), Escola Politècnica Superior de Gandia (EPSG), i Escola Politècnica Superior d'Alcoi (EPSA). En aquest últim cas, concorren més d'una candidatura.

Escola Politècnica Superior d’Alcoi

• Pau Bernabeu Soler (fitxa personal UPV)

Pau Bernabeu Soler és doctor enginyer de Telecomunicacions per la UPV i professor del departament de Comunicacions de la institució des de 1993. Ha impartit docència en diferents àrees relacionades amb la Teoria del Senyal i les Comunicacions, i ha desenvolupat una carrera investigadora enfocada al desenvolupament de sistemes de control d'incendis en grans àrees. Ha sigut director acadèmic de títol, responsable d'unitat docent i, en els últims 4 anys, director del Campus d'Alcoi.

• Josefa Mula Bru (fitxa personal UPV)

Josefa Mula Bru és catedràtica d'Universitat en el Departament d'Organització d'Empreses des de 2017, i membre del Centre d'Investigació de Gestió i Enginyeria de Producció de la UPV. Compta amb 12 anys d'experiència en la gestió universitària del Campus d'Alcoi com a subdirectora de Nous Títols Oficials, Innovació Educativa i Qualitat (2008-2014), i subdirectora de Càtedres d'Empresa i Qualitat (2015-2020).

Escola Politècnica Superior de Gandia

• Vicenç Almenar Terré (fitxa personal UPV)

Vicenç Almenar Terré és enginyer de Telecomunicació (1993) i doctor (1999) per la UPV. És catedràtic d'Universitat des de 2017 en el Departament de Comunicacions i pertany a l'Institut Universitari de Telecomunicació i Aplicacions Multimèdia, on desenvolupa la seua investigació en l'àmbit de les comunicacions digitals i la seua implementació electrònica. És professor adscrit al Campus de Gandia des del seu inici en 1993. Ha exercit els càrrecs de subdirector del Departament de Comunicacions, cap d'Estudis del Campus de Gandia, Subdirector d'Investigació i Coordinador del Doctorat en Telecomunicacions.

ETS d'Enginyeria de Camins, Canals i Ports

• Ignacio Andrés Doménech (fitxa personal UPV)

Ignacio Andrés Doménech és Enginyer de Camins, Canals i Ports per la UPV (2001) i doctor per esta universitat (2010). És catedràtic d'Universitat (2024) en el Departament d'Enginyeria Hidràulica i Medi Ambient i, des de 2016, és subdirector cap d'Estudis de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Camins, Canals i Ports. Les seues línies d'investigació se centren en la gestió sostenible del cicle urbà de l'aigua, especialment en la planificació, anàlisi, disseny i modelatge de sistemes urbans de drenatge.

ETS d'Arquitectura

• Ernesto Jesús Fenollosa Forner (fitxa personal UPV)

Ernesto Fenollosa és professor titular del departament de MMC i Teoria d'Estructures. Des de 2016, exerceix càrrecs de gestió en la Direcció de la ETSA: cap d'estudis i director acadèmic del Màster en Arquitectura i del Grau en Fonaments de l'Arquitectura. Desenvolupa la seua activitat investigadora en l'àrea de les Estructures d'Edificació, on se li han reconegut dos sexennis. Especialment interessat en la docència, participa periòdicament en projectes d'innovació i millora educativa, dirigeix projectes de final de grau i màster i participa dels seus tribunals d'avaluació.

ETS d'Enginyeria d'Edificació

• Fernando José Cos-Gayón López (fitxa personal UPV

Fernando Cos-Gayón López és arquitecte tècnic i arquitecte, doctor per la UPV, i professor titular del Departament de Construccions Arquitectòniques de la UPV des de 1996. Actualment, exerceix el càrrec de director de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria d'Edificació i dirigeix la Càtedra Observatori de l'Habitatge UPV. La seua investigació se centra dues àrees: l'aplicació de ciència de dades per a predir el comportament de l'oferta i demanda en el sector immobiliari, i l'ús de metodologia BIM en edificació i patrimoni. Ha sigut professor convidat en diverses universitats europees i hispanoamericanes i, en l'àmbit professional, ha ocupat llocs de direcció en empreses com Metrovacesa i Grupo Lar.

ETS d'Enginyeria de Telecomunicació

• Héctor Esteban González (fitxa personal UPV)

Héctor Esteban González és professor catedràtic d'universitat del Departament de Comunicacions. Fa classes de Teoria de Circuits i Antenes en el grau en Enginyeria de Tecnologies i Serveis de Telecomunicació. Pertany al grup d'Aplicacions de les Microones, on desenvolupa la seua investigació, pertanyent a l'Institut de Telecomunicacions i Aplicacions Multimèdia. Ha sigut director acadèmic del Màster en Tecnologies, Serveis i Xarxes de Comunicacions, director del Departament de Comunicacions, i director de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicació.

Notícies destacades


Mekreo, l'èxit d'un projecte de vida Mekreo, l'èxit d'un projecte de vida
Eliminar residus plàstics agrícoles és l'objectiu, des de fa dues dècades, d'Elena Moreno i Miguel García, els dos llicenciats UPV guanyadors del Climate Launchpad Spain 2025
EmoWELL EmoWELL
Un equip de la UPV i la UV crea un videojoc que ajuda a millorar la gestió emocional en gent jove universitària
Profeta a la seua terra Profeta a la seua terra
Dones de Ciència rendeix tribut a Benifaraig a la investigadora Amparo Chiralt
Myko, el futur de la construcció sostenible? Myko, el futur de la construcció sostenible?
Dos estudiants de la UPV, secundats per IDEES, guanyen la 5a edició de l'imaginPlanet Challenge i aconsegueixen la final europea del Climate Launchpad
Referent en l'R+D+I amb segell UPV Referent en l'R+D+I amb segell UPV
L'Institut ai2 de la UPV compleix 25 anys d'investigació amb més de 1000 projectes d'R+D+I a càrrec seu, 37 patents i 4 spin-off
Combustibles més eficients Combustibles més eficients
L'Institut de Tecnologia Química (CSIC-UPV) publica en la revista 'ACS Catalysis' el desenvolupament de nous catalitzadors per a reutilitzar el diòxid de carboni, substància clau en el calfament global



EMAS upv