- -
UPV
 
Inici UPV :: Estudis :: Estudis de grau :: Qualitat garantida :: Campus d'Excel·lència Internacional

Campus de Excelencia Internacional: Campus Hábitat 5U

Campus Hàbitat 5U, que va aconseguir el segell de Campus d'Excel·lència Internacional l'any 2011, és un projecte que integra les cinc universitats públiques valencianes, és a dir, la Universitat Jaume I de Castelló, la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Universitat d'Alacant i la Universitat Miguel Hernández d'Elx.


Aquesta iniciativa s'articula sobre quatre àrees d'actuació: l'edificació i la casa (en l'àmbit de l'hàbitat), i la planificació i la millora de l'espai social, tant urbà com rural (en l'àmbit del territori). Per aquest motiu, el lema de Campus Hàbitat 5U és "Unir excel·lència, millorar l'hàbitat, reactivar el benestar".


Campus Hàbitat 5U té com a objectiu ser impulsor i dinamitzador d'un procés de creixement intel·ligent, sostenible i integrador basat en el coneixement, la innovació, la creativitat, l'eficiència dels recursos, l'ocupació i la cohesió social i territorial.


Les característiques principals de Campus Hàbitat 5U són:
- Agregació: configura un campus de la Comunitat Valenciana que suma esforços i comparteix coneixement.
- Especialització: desenvolupa un projecte d'excel·lència únic a l'Estat espanyol en l'àmbit de l'hàbitat i el territori.
- Interdisciplinarietat: és un campus multisectorial i pluridisciplinari; és a dir, es basa en la interacció de diferents sectors econòmics i de múltiples disciplines.
- Internacionalització: el Campus visibilitza la dimensió internacional docent i investigadora, atrau talent i consolida la xarxa d'aliances.


UPV
UPV
UPV

EMAS upv