El Pla Integral d’Acompanyament a l’Estudiant (PIAE+), projecte de l’equip rectoral de Capella, ha sigut premiat com el millor programa a nivell nacional d’acompanyament i orientació a l’estudiant universitari.

El passat 21 d’abril, va tenir lloc la XXIII Trobada Anual del SIOU (Serveis d’Informació i Orientació de les Universitats) sota el títol «Joventut i Salut Mental: un nou paradigma en la universitat» on es va fer lliurament del reconeixement. El jurat del SIOU ha destacat que és un programa d’acompanyament integral que abasta tots els cursos de grau, màster i doctorat.
El rector Pepe Capilla ha destacat que PIAE+ va ser un nou projecte que va es posar en marxa a l’inici de la seua etapa com a rector per a posar en el centre de la Universitat Politècnica de València a cada estudiant.
M. Esther Gómez Martín, vicerectora responsable del PIAE+ ha destacat que l’objectiu principal del PIAE+ és que cada estudiant senta que treballem cada dia per fer de la universitat un entorn de formació integral i que els acompanyem en el seu creixement com a persones.
La directora del programa, Marina Alonso Díaz, ha destacat i agraït el treball de tots els agents implicats en la formació de l’estudiantat que es coordinen i recolzen en PIAE+ per a oferir un suport integral: els equips directius de tots els centres de la universitat, responsables PIAE+ de centre, delegacions d’alumnes, estudiants col·laboradors, professors tutors, directors acadèmics de graus i màsters, directors de les entitats responsables de títol, directora de l’escola de doctorat, els diferents serveis de la universitat, l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) i el Servei d’Atenció Psicològica a l’Estudiant (SAPE). Cadascun d’ells juga un paper imprescindible en PIAE+.
L’equip PIAE+ involucra a 570 professors tutors i 790 estudiants tutors que atenen un total de 5200 estudiants tutoritzats.


SIOU és una xarxa que reuneix a tots els professionals dels serveis d’informació i orientació d’universitats espanyoles, que comparteixen una realitat i uns objectius comuns. La convocatòria de Bones Pràctiques és una reeixida eina de millora contínua en l’àmbit universitari, que fomenta la participació, l’estímul i el reconeixement de les actuacions desenvolupades per les universitats espanyoles.





















Enhorabona a tots els equips PIAE+ per aquest merescut reconeixement!