- -
UPV
 
Com

La matrícula la formalitzes mitjançant l'aplicació informàtica d'automatrícula per Internet, que et permet realitzar tots els tràmits administratius per a formalitzar la teua matrícula en el curs actual, sense necessitat d'emplenar impresos o formularis addicionals.

En finalitzar l'automatrícula, l'aplicació generarà un fitxer pdf que pots imprimir com a justificant. Si no disposes d'impressora en aqueix moment, pots imprimir-ho més endavant entrant en manera consulta en l'aplicació d'automatrícula.

Encara que ja la coneixes d'anys anteriors, és convenient que et familiaritzes amb aquesta aplicació abans de matricular-te. https://automatricula.upv.es

Hauràs de matricular totes les assignatures pendents de qualificació definitiva que, en cas que resulten aprovades, seran esborrades automàticament de la teua matrícula d'aquest curs.

Podràs accedir i completar les dades personals a partir del 25 de juny. Rebràs un correu electrònic informant-te de la data concreta d'obertura d'aquesta funcionalitat per als alumnes de la teua titulació.

Recorda que has de matricular un nombre mínim de crèdits segons optes per un règim de matrícula a temps complet o parcial. El termini de presentació de sol·licituds de la modalitat de matrícula a temps parcial per a alumnes de màster de segona matrícula i posteriors és del 29 de juny al 3 de juliol de 2020.

 

EMAS upv