- -
UPV
 
Com

La matrícula la formalitzes mitjançant l'aplicació informàtica d'automatrícula per Internet, que et permet realitzar tots els tràmits administratius per a formalitzar la teua matrícula en el curs actual, sense necessitat de personar-te en el centre en la data assignada.


En finalitzar l'automatrícula, l'aplicació generarà un fitxer pdf que pots imprimir com a justificant. Si no disposes d'impressora en aqueix moment, pots imprimir-lo més endavant entrant a consultar  l'aplicació d'automatrícula.


Encara que ja la coneixes d'anys anteriors, és convenient que et familiaritzes amb ella abans de matricular-te. Per a açò, pots veure una presentació multimèdia que et facilitarà el procés i que està disponible en la web de automatrícula.


L'automatrícula consta de dues parts: la consignació de les teues dades personals i altres dades necessàries per a la gestió de la teua matrícula (que pots completar amb antelació) i la matrícula pròpiament dita (elecció d'assignatures, pràctiques externes, activitats… que no pots formalitzar abans de la cita assignada).


És molt important que dediques el temps necessari a completar aquesta primera part de dades personals perquè no podràs passar a la matrícula fins que no estiga correctament emplenada.


Podràs accedir a completar les dades personals a partir del 21 de juny. Rebràs un correu electrònic informant-te de la data concreta d'obertura d'aquesta funcionalitat per als alumnes de la teua titulació.


El termini de matrícula és únic, per la qual cosa la matrícula que realitzes és definitiva, llevat que les teues circumstàncies acadèmiques varien perquè sol·licites i et concedisquen reconeixements de crèdits. Si és el teu cas  informa't. 


Hauràs de matricular totes les assignatures pendents de qualificació definitiva que, en cas que resulten aprovades, seran esborrades automàticament de la teua matrícula d'aquest curs.


Recorda que has de matricular un nombre mínim de crèdits segons optes per un règim de matrícula a temps complet o parcial. El termini de presentació de sol·licituds modalitat de matrícula a temps parcial per a alumnes de grau de segona matrícula i posteriors és del 1 al 7 de juliol de 2021.


EMAS upv