- -
UPV
 
Cuándo

El termini de matricula per a titulacions de grau és del 21 al 26 de juliol de 2021, ambdós inclusivament.

Per a fer-te més fàcil la matrícula, l'hem separada en dues parts:

1. Per a començar, has de consignar les dades personals que són imprescindibles per a gestionar la matrícula. Podràs accedir a aquest apartat a partir del 21 de juny. Rebràs un correu electrònic informant-te de la data concreta d'obertura d'aquesta funcionalitat per als estudiants de la teua titulació.

2. En la data i hora assignades segons la teua cita d'automatrícula podràs accedir a l'apartat matrícula per a triar les assignatures, crèdits de pràctiques externes i/o activitats que vulgues cursar enguany.

L'ordre de citació d'estudiants en titulacions de grau s'estableix d'acord amb el seu rendiment acadèmic equivalent. Esta taxa s'obté multiplicant la teua taxa de rendiment per factors d'aprofitament acadèmic i factors de consideració de circumstàncies socials singulars. Coneix els detalls del càlcul.

Per a conéixer la cita prèvia (dia i hora específics en què has de realitzar la teua matrícula),pots consultar-ho a través de la pàgina web d'automatrícula.

En aquest termini has de realitzar la matrícula de totes les assignatures, fins i tot d'aquells pendents de qualificació, i la teua matrícula serà regularitzada una vegada s'haja actualitzat el teu expedient.

Com que la cita a matrícula es realitza tenint en compte el teu rendiment acadèmic equivalent, és important que et matricules en l'horari assignat. En cas contrari, perdràs la prioritat d'elecció de grups o assignatures que t'atorga el teu nombre d'ordre de cita, ja que hi ha altres estudiants citats després de tu que aniran tancant adequadament les seues matrícules.

Una vegada iniciada l'automatrícula, disposes de 48 hores per a finalitzar-la. En cas que no la finalitzes, la universitat la tancarà de forma automàtica conservant els crèdits que hages matriculat


EMAS upv