- -
UPV
 
Com

 

 

La matrícula la formalitzes mitjançant una aplicació informàtica. L'automatrícula per Internet et permet realitzar tots els tràmits administratius per a formalitzar la teua matrícula d'aquest curs, sense necessitat de personar-te en el centre en la data assignada.

L'automatrícula consta de dues parts; la consignació de les teues dades personals i altres dades necessàries per a la gestió de la teua matrícula (que pots completar amb antelació) i la matrícula pròpiament dita (elecció d'assignatures, que no pots formalitzar abans de la cita assignada). És molt important que dediques el temps necessari a completar aquesta primera part, de les dades personals perquè no podràs passar a la matrícula fins que no estiga correctament emplenada.

Els alumnes de nou ingrés podran completar les dades personals des de 90 minuts abans de la data assignada. Rebràs un avís de la UPV informant-te de la titulació en què has sigut admès, així com de la data i hora assignada per a la teua matrícula. I posteriorment rebràs un avís informatiu en el qual se li comunicarà la possibilitat d'accedir a l'aplicació per a completar les teues dades personals des de 90 minuts abans de la cita assignada.

 En finalitzar la matrícula, podràs obtenir un justificant-resumeixen d'aquesta, en el qual s'incorporarà una acreditació o carnet provisional que et possibilitarà l'accés als serveis de la UPV. Si no disposes d'impressora en aqueix moment, pots imprimir més tard el pdf entrant en manera consulta en l'aplicació d'automatrícula

La matrícula, és definitiva per a l'actual curs, llevat que les teues circumstàncies acadèmiques varien perquè sol·licites i se't concedeixen reconeixements de crèdits. Si és el teu cas vegada formalitzada, Informa't..

És convenient que et familiaritzes amb aquesta aplicació abans d'iniciar l'automatrícula. Per a això, pots veure una presentació multimèdia que et facilitarà la labor, així com consultar el corresponent manual, que estan disponibles en l'adreça    Web de automatrícula.

Ja que és la primera vegada que accedeixes a aquests estudis universitaris, has de matricular-te del primer curs complet. Una vegada matriculat podràs sol·licitar el règim de matrícula amb dedicació a temps parcial, del 19 al 20 de juliol identificant-te en la teua Intranet, per la qual cosa la teua matrícula estarà limitada entre 18 i 40 crèdits  ECTS. El 28 de juliol rebràs Resolució sobre aquest tema. Consulta la normativa reguladora.

En cas de ser admès amb posterioritat, hauràs de presentar sol·licitud segons el termini establit pel teu Centre.

 


EMAS upv