- -
UPV
 
Quan

El termini per a la matrícula d'alumnes admesos en preinscripció  és comprès entre els dies, 19 i 20 de juliol de 2021, tots dos inclusivament, referent a les places vacants reassignades, el termini serà el dia 22 de juliol.

Si has sigut admès en el termini ordinari pel procediment previst per a estudiants que continuen els seus estudis, (trasllat d'expedient) et matricularàs el 27 de juliol. En el cas d'obtingues plaça en els períodes extraordinari o addicional, se t'assignarà una data de matrícula al mes de setembre.


Per a fer-te més fàcil la matrícula, l'hem separada en dues parts:


1. Per a començar, has de consignar les dades personals que són imprescindibles per a gestionar la matrícula. Podràs accedir a aquest apartat des de 90 minuts abans de la cita que tingues assignada.


2. En la data i hora assignades només hauràs de triar les assignatures de les quals et vulgues matricular.

Com que la cita a matrìcula es realitza tenint en compte la teua nota d'admissiò a la titulació, és important que et matricules en l'horari assignat. En cas contrari, perdràs la prioritat d'elecció de grups o assignatures que t'atorga el teu número d'orde de cita, ja que hi ha altres estudiants citats després de tu que aniran tancant adequadament les seues matrícules. 

Una vegada iniciada l'automatrícula, has de tenir en compte que totes les matrícules es tancaran a les 24:00 hores del dia 20 de juliol. Si no et matricules dins del termini, perds la plaça, que s'assignarà a estudiants de la llista d'espera.

Pots conéixer la teua cita prèvia (dia i hora específics en què hauràs de realitzar la teua matrícula), a través de la pàgina web: Web de automatrícula

En este mateix enllaç pots imprimir la teua citació, que et servirà com a justificant d'admissió per a sol·licitar el trasllat d'expedient, en el cas que hages realitzat les PAU (Proves d'Accés a la Universitat) fora de la Comunitat Valenciana.

 

AVÍS IMPORTANT PER A ESTUDIANTS EN LLISTA D'ESPERA

 Després de l'assignació de places que realitza la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, i una vegada s'han matriculat els estudiants admesos, la Universitat Politècnica de València realitzarà crides centralitzades de les seues llistes d'espera per a cobrir les possibles places vacants, si n'hi ha. Als estudiants admesos, se'ls assignarà data de matrícula. 

 

 

 


EMAS upv